Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, tabiatıyla kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve yamanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı tıkızya kapanmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı, binada başlamış olan yangınlarda insanların hızlı ve sağlıklı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayıcı baplardır. Hudayinabit kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonra emin intikali sağlayıcı yangın merdiveni bapsı, mukteza standartlara yaraşır olarak imal edildiği vakit uzun müddet iş verebilmektedir. Elbette bakımlarının organize gestaltlması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Yangın anında kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması için bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Kullanılacak can adetsı 100 kişkazançlı aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar veya PANİK BAR olmalıdır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar yangın kapısı ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara birebir biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da yapılması gerekmektedir.

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının belirli bir şule dayanımı süresine mevla olması veya yangın sırasında tütün geçişini engellemesi Yangın Kapısı üzere standartlara usturuplu olmaları gerekmektedir.

Çıkış mesafelerinin kapıdan tuzakındığı yapı kullanım sınıflarında, bir koridor mideindeki 2 yangın merdiveni arasındaki mesafe, yağmurlama sistemi olmayan örgülarda koridor uzunluğunun nimsından ve evetğmurlama sistemi olan dokumalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olamaz.

Profesyonel bir mimar veya yangın eminği uzmanından dayak alarak, ihtiyaçlarınıza ve mevzii düzenlemelere normal bir yangın merdiveni sistemi kurabilirsiniz. Katlanabilir Yangın Merdiveni

Yangın kapıları, yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın intikalini belirli bir devir aralığında engellerken aynı zamanda insanoğluın geçişine olanak sağlayıcı baplardır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar müstacel manzara çabucak bapnın kabil olan en azca vakit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Dizge Odası Yangın Yangın Çıkış Kapısı Kapıları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının yanı saf otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapsı camlı mümkün.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın çabucak insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi dâhilin yangın kapısı son merhale ciddi bir öneme sahiptir.

Report this wiki page