Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas kapıların yanı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın sineindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan muhtevaeriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha mualla olduğu alanlarda da tercih edilir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla yan yana binanın acilen işsizaltılmasına imkân tanır, çatı emniyetliğini sağlar. Müstacel çıkış kapıları binaların dokumasına ve koskocamanliğine bakarak farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Yangın Bapsı Kolu aşağı dosdoğru itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Kanat strüktürsında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı işlevsel ve kabahatsiz olmalıdır.

Olası bir felaketle zıtlaşıldığında gestaltda bulunan insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi için rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için başkalık göstermektedir. Ederı etkileyen yapı taşı müessir bapnın ateşe dayanıklılık seviyesidir. Bu hırse metanet seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Ankara Yangın Bapsı almak isteyenler ferdî veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile ait kaygı ettikleri bütün konular için bilgelik sahibi olabilirler.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı haza esenlayacak şekilde takılması gereken parçadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalı, kolayca ve hariçya düz açılmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu tavır hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme kılmak karınin uzmanlara danışmak gerekir. İyi yangın kapısı bir yangın firmasına danışmak yahut yapı denetiminden mesuliyetli özel kuruluşlardan düşün başlamak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari kuruluşsına akla yatkın yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına birebir türler yeğleme edilebilir.

Report this wiki page